Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Комиците на турне

отпечатай новината

07.08.2008 15:59 | Видян 15111 пъти | Гласували 3

Комиците на турне

На 14 август с концерт във Велико Търново стартира турнето на любимците на българската публика – актьорите Любомир Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата. Заедно с тях вече усърдно репетират на сцена Тони Димитрова, Устата и група Те с Преслава Пейчева, които са поканени за специални гости на турнето. Цялата група ще обиколи 10 града и ще направи 13 зрелищни спектакъла, на които ще се лее кръв, ще се режат хора, ще се умира от смях и всичко това ще се случва с много изненади, много музика на живо и много от момичетата на балет Extreme. Шоуто, което се подготвя вече половин година на специално създадена за турнето сцена, ще бъде силна провокация към таланта на всяка една от звездите в афиша.


Тази година, след успеха на първото по рода си турне, “Комиците” са готови да надскочат и най-смелите си идеи за всичко, което може да се случи на живо пред публика и да разсмее и най-скептичния зрител, защото е ЛЕСНО ДА СЕ ЗАСМЕЕШ, когато с тази задача се е заел екип от над 90 човека сценаристи, хореографи, музиканти, организатори и професионалисти по звук, светлина и мултимедия.


Турнето се организира със съдействието на Технополис, които за втора година подкрепят този проект. В тяхната магазинна мрежа ще се продават билети за концертите в Русе, Добрич, Варна, Бургас, Стара Загора, Кърджали, Пловдив и Кюстендил. За концерта във Велико Търново билети може да се купят от Музикалния театър, а за Каварна - в читалището на града.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !